PSD Băbeni încearcă să devină una dintre cele mai puternice organizații locale ale social-democraților de pe Valea Someșului

Navo cover cover cover cover

Social-democrații din Băbeni sunt hotărâți să schimbe primarul din comună la scurutinul electoral de anul acesta și să demonstreze că organizația este una dintre cele mai puternice de pe Valea Someșului, asemenea celor din Letca, Șimișna sau Poiana Blenchii, acolo unde PSD-iștii au câștigat și în 2020 alegerile locale.

Salajul liber Pub

Mariana Dănilă-Mureșan este pregătită să intre în bătălia electorală și să-l învingă pe primarul în funcție Dorel Vancea, după ce, la ultimele două scrutinuri electorale a pierdut la o diferență de 7 voturi în 2020, respectiv 3 voturi în 2016. De această dată, PSD-iștii din Băbeni au început cu mult mai devreme organizarea.

Salajul liber Pub

Organizația locală este în creștere, tot mai mulți locuitori ai comunei se înscriu în PSD Băbeni, iar candidatul la Primărie, Mariana Dănilă-Mureșan speră nu doar să obțină mandatul de primar, ci și majoritatea în Consiliul Local Băbeni.

De altfel, atât în 2020, cât și în 2016, pe vot politic, la Consiliul Local, cei care au câștigat alegerile au fost social-democrații. Așa se face că în 2020, la locale, PSD a obținut 388 de voturi, în timp ce PNL, partidul din care face parte primarul a strâns doar 362 de voturi. În 2016, PSD a strâns 379 de voturi, față de cele 351 de voturi ale liberalilor.

La Primăria Băbeni însă, candidatul PSD a pierdut la câteva voturi diferență. În 2020 a strâns 456 de voturi, față de cele 463 ale primarului, iar în 2016 a strâns 409 voturi, față de cele 412 ale primarului.

Acum, social-democrații sunt hotărâți să ducă organizația din Băbeni printre primele ale PSD Sălaj și să câștige nu doar alegerile locale, cât și celelalte scurtinuri din acest an – parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Atuul social-democraților este o echipă de oameni care au demonstrat în viața personală, în domeniul lor de activitate, cât și o echipă care își dorește să schimbe în bine fața comunei,

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.