Proiectele pentru dezvoltarea comunei Băbeni propuse de viitorul primar, Mariana Dănilă-Mureșan

Navo cover cover

Mariana Dănilă-Mureșan este viitorul primar al comunei Băbeni. Mamă, soție și fiică, Mariana Dănilă-Mureșan, candidatul PSD și cu siguranță câștigătorul scrutinului electoral a intrat în bătălia electorală pentru că își iubește comuna natală și își dorește condiții de trai mai bune.

Salajul liber Pub

Mariana Dănilă-Mureșan își dorește să aducă și în Băbeni gazul în casele locuitorilor, așa cum au cele două comune din vecini, Surduc și Letca. Aceasta își mai dorește apă și canalizare în toate satele comunei.

Asfaltarea ulitțelor, cât și realizarea unui pod la Cliț sunt alte proiecte gândite de echipa PSD Băbeni. Dotarea unităților de învățământ, o masă caldă pentru elevi, servicii medicale și sociale pentru bolnavi și vârstnici sunt alte proprități ale candidatului PSD.

Respect pentru oameni, o administrație publică locală transparentă și implicată în rezolvarea problemelor, cât și sprijinirea investitorilor mici și mijlocii pentru crearea de noi locuri de muncă.

Dezvoltarea turismului, susținerea sportului prin construirea unei baze multisport și reînvierea tradițiilor și meșteșugurilor specifice comunei sunt alte proiecte ale candidatului PSD și cu siguranță ale viitorului primar, Mariana Dănilă-Mureșan.

Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL, într-un tiraj de 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.