Probleme mari pe tronsonul de autostradă din Sălaj. Lucrările sunt BLOCATE

Navo cover cover

Activitatea constructorului român Dorinel Umbrărescu pe lotul Zimbor – Poarta Sălajaului din A3 este suspendată. Și asta pentru că de circa șase luni încă nu este rezolvată problema exproprierilor. Reprezentanții Companiei de Drumuri au spus pentru economica.net că documentația aferentă exproprierilor va intra de săptămâna viitoare pe circuitul de avizare.

Salajul liber Pub

Astfel, CNAIR a emis pe 10 august 2020 ordinul de începere a lucrărilor pe contractul privind proiectarea și execuția celor 12 kilometri din Autostrada Transilvania cuprinși între Zimbor și Poarta Sălajului. Acest ordin a fost însă suspendat până la emiterea Hotărârii de Guvern pentru declanșarea procedurii de exproriere, potrivit informațiilor de pe site-ul CNAIR.

Cei de la CNAIR au recunoscut pentru economica.net că la ora actuală lucrările sunt blocate.

CNAIR a semnat pe 1 iulie 2020 contractul pentru proiectarea și execuția lotului Zimbor – Poarta Sălajului din Autostrada Transilvania (A3). Valoarea contractului este de 680 milioane de lei și are o durată de 156 de luni, din care 12 luni proiectare, 24 de luni execuție și 120 de luni garanție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.