Primarul Ciunt îl contrazice pe viceprimarul cu emblemă. De ce se agită Teodor Bălăjel pe subiecte simple?

Navo cover cover cover

Intrat în campania electorală, cel puțin pentru a-și păstra funcția de viceprimar din partea PSD Sălaj, Teodor Bălăjel, singurul viceprimar din Sălaj cu emblemă, a ținut neapărat să iasă public pe subiectul dispariției ceasului din centrul orașului.

Salajul liber Pub

Chiar dacă Călin Forț, administratorul public al Zalăului, ne-a informat că ceasul din centrul Zalăului va fi înlocuit cu unul modern, Teodor Bălăjel a simțit nevoia, la o zi distanță să transmită zălăuanilor că informația lui Călin Forț este eronată și că actualul ceas din centrul Zalăului va fi reparat.

Totuși, astăzi, 9 februarie, primarul Ionel Ciunt l-a contrazis pe Teodor Bălăjel și a anunțat că ceasul din centrul Zalăului va fi înlocuit.

„Da, ceasul din centrul Zalăului se înlocuiește cu unul nou și zona se modernizează”, ne-a transmis Ionel Ciunt, primarul Zalăului, în contradictoriu cu ieșirea publică a viceprimarului.

Mai mult, specialiștii aduși pentru repararea ceasului au și transmis Primăriei Zalău că acesta nu poate fi readus la viață, și că trebuie înlocuit.

Totuși, viceprimarul Teodor Bălăjel se agită pentru că își dorește continuitate și încă un mandat în funcția de viceprimar, mai ales acum, când partidul este condus de către Călin Forț, iar Bălăjel și-a pierdut mare parte din susținerea organizației municipale, fapt dovedit la ultimul scrutin intern din PSD Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.