Primăria Zalău a „spoit” Stadionul cu 900 de euro

cover cover casador

Primăria Zalău a achiziționat prin SICAP – Serviciul de Achiziții Electronice –  mai multe lucruri mărunte prin care a încercat să acopere starea de degradare de la Stadionul Municipal Zalău.

Salajul liber Pub

Astfel, Primăria Zalău a achizițioant de la Multicom de 916 euro, adică 4.465 de lei, consumabile precum lacăte la uși, diluant și vopsea pentru a ascunde mucegaiul din vestiare, conducte și trafalete.

Salajul liber Pub

Tranzacția a avut loc chiar la începutul lunii martie și a fost realizată din dorința ca SCM Zalău să evolueze în condiții cât mai bune în Liga a III-a.

În continuare însă este mare nevoie de reparații capitale la Stadion, însă este de remarcat și faptul că acesta arată mai bine ca în ultimii ani.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Cel mai simplu ar fi daramarea actualei tribune (care utilizeaza foarte prost putinul spatiu disponibil acolo) si construirea de 2 tribune noi, de-o parte si de alta a terenului. Parerea mea este ca daca se darama actuala tribuna, terenul si pista pot fi mutate cu mai spre Hotel Sport , atat cat sa se mai faca loc pentru o Tribuna a doua.

    Astfel ar arata mai mult a stadion si nu a teren de fotbal. Cred ca cu o investitie de maxim 10 milioane de euro de la CNI se poate face un stadion cochet de 5000 – 7000 de locuri cu care sa nu ne fie rusine. O echipa care vrea in Liga a II merita. Plus ca e rusinos pentru o resedinta de judet sa nu aiba un stadion cu macar doua tribune.