Prezent la vama din Sighet pentru a da o mână de ajutor, un tânăr din Zalău anunță că își pune pensiunea la dispoziție pentru refugiați

Navo cover Navo cover

Bogdan Ilieș, fostul candidat independent la Consiliul Local Zalău la alegerile din 2020, s-a deplasat în urmă cu două nopți la vama din Sighetu Marmației.

Tânărul zălăuan a stat toată noaptea la vamă, oferind ajutor celor care au solicitat transport în zonă. Mai mult, acesta a anunțat că își pune pensiunea la dispoziție – Complex Vegas din cartierul zălăuan Dumbrava Nord pentru sprijinirea refugiaților care nu au unde să doarmă.

„Am fost în vamă pentru a întinde o mână de ajutor. Am mers noaptea pentru că atunci am aflat că sunt mai puțini voluntari în vamă. Le-am transmis tuturor că îmi pun pensiunea la dispoziție dacă este cazul pentru a primi refugiați, în special mame cu copii”, a spus Bogdan Ilieș.

Nu este prima situația umanitară în care tânărul zălăuan se remarcă, acesta fiind cunoscut pentru gesturile sale de bunătate de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.