Povestea unui maestru bucătar din Sălaj. S-a întors acasă după 12 ani de muncă la restaurante din Italia pentru a demonstra că și în România se poate face turism de calitate

Navo cover cover cover

Ștefan Babocsi este cel care face ca mâncarea să aibă gust la AquAngar, unul dintre cele mai apreciate locuri de petrecere a timpului liber din județul Sălaj. Și nu doar mâncarea, ci întreaga locație, asta deoarece Ștefan este cel care se preocupă, alături de Zoltan Szabo, ca întreaga locație să fie cât mai primitoare pentru miile de turiști care le trec pragul.

Salajul liber Pub

Ștefan Babocsi a muncit vreme de 12 ani în Italia. Prima dată, în anul 2004 a ajuns în Sicilia. Nu a stat mult în această zonă, iar ulterior a urcat în zona de nord a Italiei, spre stațiunile turistice din Alpi.

Ștefan avea încă de mic dragoste pentru a găti, iar în Italia a luat prima dată contactul cu o bucătărie profesionistă. Aici s-a specializat, după o muncă intensă, așa cum ne mărturisește acesta. Erau zile, după cum ne povestește Ștefan, când petrecea ore întregi în bucătărie, ajungând acasă noaptea târziu, iar dimineața o lua din nou de la capăt.

În 2016 s-a întors acasă, după 12 ani de Italia. A ajuns la Cehu Silvaniei, unde a acceptat să facă parte din proiectul lui Zoltan Szabo, acela de a demonstra că oriunde se poate face turism de calitate, dacă îți dorești acest lucrul. Ștefan a fost cel care a sprijinit activ locația AquAngar. Au luat-o de la început, cu o zonă de relaxare și piscină în aer liber și apoi s-au tot extins.

Astăzi, Ștefan Babocsi este maestrul bucătar de la AquAngar, cel care pregătește cele mai delicioase costițe din zonă, dar și o pizza după rețeta italiană și multe alte specialități, atât locale, cât și internaționale.

AquAngar înseamnă astăzi un loc de poveste din județul Sălaj care demonstrează că poți face turism oriunde . Este cotat cu nota 10 pe Booking și oferă 34 de locuri de cazare.

Mai mult, locația dispune de cea mai mare piscină din județul Sălaj în aer liber, de un centru SPA cu saună și jacuzii, camere cu vedere panoramică, teren de squash (singurul din zonă, de altfel), teren de tenis, cât și de fotbal, sală de fitness și multe alte facilități turistice.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.