Povestea unei tinere doctorande în microbiologie la USAMV Cluj-Napoca care a ajuns o îndrăgită artistă de make-up în Sălaj

Navo cover cover cover

Tânăra zălăuancă Bianca-Alexandra Pop (26 ani) a ajuns într-un timp relativ rapid o apreciată artistă de make-up, după ce a decis să urmeze această profesie în paralel cu studiile de doctorat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Salajul liber Pub

Tânăra s-a apucat relativ recent de make-up, mai precis din urmă cu un an, însă în tot acest timp a muncit constant și a reușit să crească treptat, până în punctul în care a ajuns una dintre cele mai îndrăgite tinere din acest domeniu din județul Sălaj.

Bianca este în ultima etapă a doctoratului în microbiologie la USAMV Cluj-Napoca și, în același timp, își cultivă pasiunea pentru machiaj, urmărindu-și visul, acela de a deveni un make-up artist desăvârșit, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

De aproximativ un an, aceasta activează în domeniul makeup-ului, deși dragostea pentru acesta a început să o fructific încă din perioada liceului, doar că în trecut nu a avut ocazia să o dezvolte la nivelul actual. În timpul masteratului, tânăra și-a dorit să participe la cursul de make-up artist organizat de Hallo Georgiana, iar în cele din urmă, a reușit să-și împlinească dorința cu aproximativ un an în urmă.

Este de remarcat talentul tinerei în acest domeniu, cu atât mai mult cu cât, pasiunea pentru make-up o îmbină cu studiile de doctor în microbiologie, un domeniu foarte greu, la o universitate de prestigiu din România.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.