Povestea unei tinere cu voce de aur din Sălaj – are numeroase premii și se mândrește cu tradițiile locale din județ

sos de centura cover

Denisa Cecilia Prunian (14 ani) este una dintre tinerele cu voce de aur din județul Sălaj, care ne fac cinste că suntem sălăjeni la fiecare festival la care participă. Tânăra are tot viitorul în față și își dorește să cunoască succesul în muzica populară. Mai mult, sălăjeancă se mândrește cu tradițiile locale.

Salajul liber Pub

Denisa ne spune că poartă cu mândrie portul popular de pe Valea Someșului, fiind de origine din satele Popteleac și Poienița. Tânăra studiază canto popular cu profesorul Dan Sava, directorul Palatului Copiilor Zalău. Aceasta mai face parte și din Ansamblul Folcloric Meseșul Junior unde este îndrumată de Paula Taloș, șefa de secție, dar și de Radu Mureșan, coregraf.

În decursul anilor, tânăra Denisa a reușit să obțină mai multe rezultate de excepție precum trofeul Festivalului Concurs „Porolissum” din Zalău, premiul întâi la Concursul Național „Mândră Floare de pe Iza”, premiul întâi la Festivalul Internațional „Transylvania Stars” de la Târgu Mureș, premiul I la festivalul concurs ,,Lira” la Baia Mare, premiul I la concursul ,,Pe aripile sunetului” la Cluj Napoca.

Salajul liber Pub

„Mă mândresc cu aceste premii minunate, deoarece le-am obținut prin multă muncă! Cei mai importanți din spatele proiectelor mele sunt părinții mei! Fără ei nu puteam evolua si nu îmi puteam atinge limitele! Le mulțumesc din suflet pentru tot”, ne spune tânăra Denisa Prunian.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.