Povestea Ioanei Țiriac, maestra extensiilor de gene din Zalău

Navo cover cover cover

În inima Zalăului, Ioana Țiriac se afirmă ca un nume de referință în lumea frumuseții, specializându-se în ultimii patru ani în arta extensiilor de gene. Dedicarea și talentul său au transformat-o într-un trainer renumit, aducând un suflu nou în acest domeniu în orașul Zalău.

De la începuturile carierei sale în domeniul beauty, Ioana Țiriac a arătat o afinitate pentru estetică și frumusețe. Alegerea de a se concentra exclusiv pe extensiile de gene nu a fost doar o decizie profesională, ci și o manifestare a pasiunii ei pentru detaliu și perfecțiune.

Ceea ce o diferențiază pe Ioana în domeniul extensiilor de gene este abordarea sa inovatoare și educațională. În calitate de trainer, Ioana nu doar că își instruiește cursanții în tehnici avansate, dar îi și inspiră să îmbine arta cu precizia tehnică, un aspect esențial în această profesie.

Ioana Țiriac pune accent pe crearea unui stil unic pentru fiecare clientă, luând în considerare caracteristicile individuale ale fiecăreia. Acest angajament față de personalizare și calitate asigură că fiecare set de extensii de gene este nu doar frumos, dar și în perfectă armonie cu persoana care le poartă.

Prin munca și dedicația sa, Ioana Țiriac a devenit nu doar un nume cunoscut în Zalău, ci și o sursă de inspirație pentru mulți alți profesioniști în domeniul estetic. Impactul său depășește granițele salonului, aducând un nivel înalt de profesionalism și artă în lumea extensiilor de gene.

Ioana Țiriac continuă să redefinească standardele în arta extensiilor de gene, demonstrând că frumusețea este o formă de expresie unică și personală. Cu fiecare clientă transformată și fiecare cursant instruit, Ioana își lasă amprenta în industria beauty din Zalău.

Pe Ioana Țiriac o găsiți in Zalău la salon The House of Beauty situat pe Bulevardul Mihai Viteazul, la numărul 80.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.