Omul de afaceri care a vrut să protesteze în centrul Zalăului pentru redeschiderea HORECA suține că a fost AMENINȚAT de Jandarmeria Sălaj

Navo cover cover

Plătește taxe și impozite, are numeroase cafenele și baruri, iar astăzi a trăit o dezamăgire – Poliția, Jandarmeria și Primăria Zalău nu i-au permis să organizeze un protest legal – cu respectarea tuturor normelor de distanțare socială – prin care cerea redeschiderea piețelor și a HORECA – hoteluri, restaurante, cafenele.

Salajul liber Pub

Erno Kovacs povestește că a fost astăzi la Primăria Zalău unde un colonel de la Jandarmeria Sălaj, un domn de la Prefectura Sălaj și unul de la Poliția Zalău îl așteptau. Aceștia i-au transmis că nu are dreptul să protesteze pentru că orașul este în carantină.

Omul de afaceri le-a transmis că în 1989 a fost în stradă pentru libertate, cea pe care ei o îngrădesc astăzi. Auzind acestea, oamenii instituțiilor i-au spus că va suporta consecințele dacă oamenii i se vor alătura la protest.

„Am simțit-o ca pe o amenințare atunci când am auzit acestea de la colonelul de la Jandarmeria Sălaj. L-am întrebat dacă mă amenință și mi-a spus că nu, doar mă atenționează”, mărturisește Erno Kovacs.

Erno Kovacs susține că Poliția și Jandarmeria sunt acum în stare de orice și îi roagă pe toți sălăjenii să nu i se alăture în demersul său. Acesta susține că va protesta singur pentru susținerea HORECA, a piețarilor și a celor care dețin săli de fitness.

Reamintim că după carantianrea celor trei orașe din Sălaj – Zalău, Cehu Silvaniei și Jibou – aproape 3.000 de oameni au rămas fără loc de muncă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.