Planul lui Valeriu Crișan pentru dezvoltarea județului Sălaj

Navo cover cover cover

Valeriu Crișan este candidatul ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj. Acesta are un program politic prin care vrea să dezvolte județul.

Printre prioritățile acestia se află atragerea de noi investiții și investitori care poate fi realizată doar prin crearea de parcuri industriale și a tuturor condițiilor pentru dezvoltarea afacerilor locale.

O altă prioritate vizează asistența socială care trebuie să fie reală și acordată cu adevărat persoanelor care trebuie asistate și elaborarea unui plan de măsuri pentru încadrarea în muncă a celor care o pot presta.

Sănătatea și educația fac și ele parte din planul lui Valeriu Crișan, în ambele domenii dorind să aducă investiții importante.

Digitalizarea instituțiilor publice și debirocratizarea acestora sunt alte două aspecte importante propuse de candidatul ALDE.

Infrastructura județeană necesită și ea o reabiltiare care se poate realiza în special prin atragerea de fonduri europene.

Valeriu Crișan își mai dorește dezvoltarea pieței de desfacere locală a produselor agricole, dar și dezvoltarea turismului local și a transportului public local.

„Fii alături de noi pentru dezvoltarea județului Sălaj. Implică-te pentru că votul tău contează”, este mesajul lui Valeriu Crișan.

Acest material a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților filiala Sălaj si realizat de operatorul economic SC Sălajul Liber SRL intr-un tiraj de 1 exemplar. Cod unic de identificare:21200063

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.