Peste 300 de copii care trăiesc la limita sărăciei vor primi de Crăciun un ajutor din partea a doi tineri cu suflet mare din Jibou

Navo cover cover cover cover cover

An de an, doi tineri inimoși din Jibou – Georgiana Marinescu (24 ani) și Puiu Unguraș (24 ani) se transformă în perioada sărbătorilor de iarnă în ajutorul lui Moș Crăciun. Anul acesta, grație proiectului demarat de cei doi, peste 300 de copii din județ catre trăiesc la limita sărăciei, de pe o zi pe alta, vor primi un ajutor nesperat de Crăciun.

Salajul liber Pub

Cei doi tineri au dat start deja campaniei umanitare și strâng haine, încălțăminte, alimente neperisabile, dulciuri, rechizite, jucării și produse de igienă de la cei cu suflet mare.

Salajul liber Pub

Cei doi tineri își dedică din timpul lor acestei campanii, iar în prag de Crăciun, vor colinda întreg județul Sălaj pentru a ajunge la cât mai mulți copii cu situații financiare precare. An de an se întâmplă acest eveniment, iar tinerii din Jibou sunt așteptați cu brațele deschise de către copii.

Cei care doresc să sprijine inițiaitva celor doi îi pot contacta la numrele de telefon 0756045466 – Puiu sau 0757733153 – Georgiana sau pot dona în conturile RO21BTRLEURCRT0420767501 – EURO, respectiv în contul RO44BTRLRONCRT0420767502 – LEI, ambele deschise la Banca Transilvania.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.