Parteneriat pentru Șimleu Silvaniei încheiat între Dinu Iancu Sălăjanu și Cristian Lazăr

sos de centura cover

Președintele Consiliului Județean Sălaj și Mihai Cristian Lazăr, candidatul PNL cotat cu prima șansă să câștige alegerile din Șimleu Silvaniei, cu mult în fața fostului său coleg de partid Romeo Sabou, au bătut palma în vederea dezvoltării orașului de sub Măgură.

Salajul liber Pub

Cristian Mihai Lazăr: Reușita noastră, a comunității din Șimleu, va depinde de soluțiile economice și de dezvoltarea pe care o va avea orașul în anii care vin.

Primarul nu trebuie să fie un simplu administrator de bani, ci un creator de resurse care să genereze mai multe oportunități pentru mediul local antreprenorial și de afaceri. Opțiunea mea e clară și e legată de o ofensivă a investițiilor publice și o deschidere pentru cei care vor crea locuri de muncă. Dezvoltarea aduce dezvoltare și cu mai mulți bani vom rezolva mai multe probleme.

Salajul liber Pub

Din prima zi de mandat vom începe un parteneriat durabil cu Consiliul Județean pentru a da viață proiectelor social-economice de care are nevoie Șimleul și tot de atunci vom stabili proiectele prioritare pentru noi care se califică pentru finanțări nerambursabile. Avem banii europeni cu care putem să ducem la bun sfârșit multe din proiectele începute sau pe care le vom demara în perioada care vine. E o oportunitate pe care o vom utiliza la maxim.

Antreprenorii locali sunt pilonii de bază fiindcă ei își investesc banii aici, își construiesc case pentru ei și copiii lor și noul pol de dezvoltare al județului din jurul Șimleului trebuie să se realizeze ținând cont de economia locală, fără de care nu putem avea o dezvoltare durabilă a orașului. În acest sens consider că realizarea unei platforme industriale și de servicii ar fi de bun augur pentru dinamizarea activității economice a orașului.

Pentru aceasta ne dorim să legăm orașul cu celelalte localități din jur cu transport modern și totodată trebuie avută în vedere și realizarea unei variante ocolitoare pentru a ne putea conecta la Autostrada Transilvania. Aceasta va înlesni mult activitatea economică din întreaga zonă. În acest moment tronsonul de autostradă pe secțiunea Poarta Sălajului – Nușfalău a fost scos la licitație pentru execuție, iar tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău (județul Bihor) este deja în execuție, faza de proiectare, ceea ce este o veste foarte bună pentru noi toți.

Avem toate atuurile și toate avantajele pentru a reuși. Avem deschidere bună pentru a accesa fondurile europene, avem un bun parteneriat cu Guvernul României și o relație foarte bună cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, care m-a asigurat de tot sprijinul său pentru a da viață proiectelor bune pentru Șimleu Silvaniei.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.