O tânără din Zalău, felicitată public de Inspectoratul de Poliție, după ce a returnat un lănțișor de aur găsit pe stradă

Navo cover Navo cover

Tânăra zălăuancă Alexandra Crișan (32 ani) a fost felicitată astăzi public de cei din conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj (IPJ Sălaj), după ce a realizat un gest de mare omenie.

Tânăra a găsit ieri, 2 iunie, în jurul orei 17.00 la intrarea în Spitalul Județean de Urgență Zalău un lănțișor de aur de o valoare atât financiară, cât și sentimentală, foarte mare, după cum a mărturisit ulterior și proprietarul la Poliție. Fără să stea pe gânduri, aceasta a mers repede la Poliția Zalău unde a depus lănțișorul de valoare. În cele din urmă, după un mesaj postat pe rețelele sociale, proprietarul lănțișorului a făcut dovada că-i aparține și l-a ridicat de la Poliție.

Atât polițiștii, cât și cel care l-a pierdut au avut doar cuvinte de laudă la adresa tinerei.

„Ce-am găsit să fie-al meu? Categoric: NU! Ieri, 2 iunie, Alexandra, o tânără din Zalău a găsit un lănțișor de aur și fără să stea pe gânduri, l-a predat Poliției. Am dori să vedem astfel de fapte în fiecare zi! Încă o dată internetul s-a dovedit a fi de mare ajutor, astfel că, prin intermediul unui grup de pe o rețea de socializare, vestea a ajuns în scurt timp la proprietarul lănțișorului. Alexandra, te felicităm!”, este mesajul Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj.

Și proprietarul lănțișorului a scris pe rețelele sociale o postare, foarte amuzantă, prin care își exprimă mulțumirea față de gest. Pentru acesta nu conta atât de mult valoarea financiară a obiectului, cât valoarea sentimentală, fiind un cadou al soției.

„Vinovatul responsabil cu pierderea lănțișorul în zona spitalului vă mulțumește. Mulțumesc persoanei care l-a găsit. Mulțumesc POLITIA ZALAU pentru predare. Mulțumesc tuturor mămicilor care ați făcut valuri pe Facebook ca să întru din nou în posesia lănțișorului. Sunteți minunate. Acum soția o sa ma primească din nou în casă, altfel afară dormeam până la ispășirea pedepsei. Vă salut cu respect!”, a fost mesajul proprietarului.

Lănțișorul de aur avea o dimensiune de 54 de centimetri și aproximativ 10 grame, iar alături de acesta a mai fost pierdută și o cruculiță, tot de aur, care ulterior a fost găsită de o altă persoană tot în acea zonă.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.