O tânără din Șimleu Silvaniei – Georgiana Blaga – a ajuns în Consiliul de Administrație al Societății Naţionale de Radiocomunicaţii, dar și consiliera personală a ministrului Bode

Navo cover cover cover cover

O tânără în vârstă de 27 de ani a ajuns în Consiliul de Administrație al Societateății Naţionale de Radiocomunicaţii, după ce înainte a fost consilierul personal al ministrului Transportului la acea vreme, Lucian Bode (președintele PNL Sălaj).

Salajul liber Pub

Astfel, Georgiana Blaga, fiica patronului de la Simex și consilier județean al PNL Sălaj, a ajuns în poziții cheie la București. Aflăm din declarația de avere postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate că Georgiana Blaga făcea parte pe 4 septembrie 2020 din acest consiliu de administrație, iar înainte, pe 17 decembrie 2019, tânăra se afla în funcția de consilier peronal al ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Salajul liber Pub

Mai aflăm din documentele oficiale că face parte și din Consiliul de Administrație al Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București.

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaținale la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca, dar este și acționar la Simex, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei.

De menționat că Societatea Națională de Radiocomunicații este unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România și, în același timp, lider de piață în domeniul broadcasting-ului. Compania deținută de statul român asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, pentru rețelele de telefonie mobilă, transfer de date și internet sub brandul Radiocom.

De precizat și că Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA este o societate comercială pe acţiuni al cărei acţionar unic este Ministerul Transporturilor.

Obiectul principal de activitate al Societăţii îl reprezintă administrarea clădirii Palatului CFR, închirierea spaţiilor aflate în gestionare şi întreţinerea instalaţiilor aferente.

Distribuie articolul
Comentarii: 2

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Era de asteptat fiind vorba de Romania. She pare ca asa isi plateste domnul Bode datoria fata de tatal domnisoarei in cauza. E bine totusi ca nu a uitat de cine l-a sustinut financiar in cariera lui politica. Totul a fost cu un interes si uite care.