Voi ați primit pliantul? Consiliul Județean Sălaj a plătit 9.000 de euro pentru tipărirea de pliante și broșuri cu realizările din anul 2022

Navo cover cover cover

Pe data de 13 martie, Consiliul Județean Sălaj, instituție condusă de liberalul Dinu Iancu-Sălăjanu a atribuit prin Serviciul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) un contract în valoare de 44.000 de lei, echivalentul a 8.954 de euro, conform datelor publicate pe SEAP. Contracutl, încredințat unei firme cu sediul pe strada Crișan din Zalău a vizat tipărirea unei broșuri cu realizările instituției.

Astfel, conform anunțului publicat pe SEAP, firma câștigătoare a tipărit 20.000 de bucăți de broșuri cu titlul „Prezentarea realizărilor Consiliului Județean Sălaj pe anul 2022”. Aflăm că această broșură a fost tipărită pe un format A5, color, atât pe față, cât și pe verso. Broșura are 24 de pagini pline de realizări.

Pe lâgnă această broșură, în preț a fost inclusă și tipărirea a 30.000 de pliante format A4 cu același titlu, privind prezentarea realizărilor instituției. Aceste pliante au fost tipărite în 30.000 de bucăți.

Voi ați primit broșura?

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.