O cunoscută avocată îi ajută pe zălăuani să acționeze în instanță Compania de Apă pentru a primi daune morale

cover cover

Cunoscuta avocată din Zalău, Iulia Costina și-a exprimat acordul să-i ajute pe zălăuani să acționeze în instanță Compania de Apă, după ce zeci de locuitori din oraș sunt nemulțumiți că au rămas fără alimentare de peste patru zile.

Salajul liber Pub

Zeci de zălăuani s-au mobilizat și susțin că mâine vor să înainteze un demers juridic atât în instanță, cât și la Direcția de Sănătate Publică. Oamenii sunt revoltați pe faptul că de mai bine de patru zile au rămas fără apă, deși afară sunt peste 35 de grade zi de zi.

Salajul liber Pub

Avocata Iulia Costina a susținut că îi sprijină pe aceștia în a realiza demersul în instanță, iar justiția ar putea decide ca aceștia să primească daune morale pentru disconfortul creat de cei de la Compania de Apă.

„Problema lipsei apei la nivelul municipiului Zalău este extrem de gravă și ne afectează pe toți deopotrivă. În acest context am fost solicitată de foarte mulți cetățeni să le acord sprijin din punct de vedere juridic pentru a găsi soluții în vederea obligării furnizorului la remedierea în cel mai scurt timp a defecțiunilor precum și pentru obligarea acestuia la suportarea prejudiciului cauzat de disconfortul lipsei apei pe o perioadă de 4 zile, în conditiile în care furnizorul se bucură de o poziție dominantă pe acest sector al serviciilor”, ne-a declarat avocata Iulia Costina.

Cei care doresc să acționeze în instanță Compania de Apă o pot contacta pe avocata zălăuană pe pagina de facebook Iulia Costina, la telefon 0754379014 sau pe mail la adresa costinaiulia@gmail.com.

Reamintim că în urma unei defecțiuni majore la magistrala care aduce apă de la Vârșolț la Zalău, timp de două zile întreg orașul a rămas fără apă la robinet. O altă defecțiune a apărut apoi în cartierul Brădet, iar locuitorii din această zonă s-au trezit că nu au apă nici în a patra zi de la defecțiunea majoră.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.