Natalia pleacă mâine în Italia! Familia fetiței din Jibou este optimistă și crede într-o MINUNE din partea medicilor

sos de centura cover

Natalia, fetița de doar 4 ani a familiei Huzoni pleacă mâine, 22 aprilie în Italia, la Roma. Fetița va fi preluată de medicii de la Clinica Babino Gesu din Roma unde i se vor face un set de analize, iar apoi medicii vor decide ce trebuie să facă mai departe pentru a salva viața micuței.

Salajul liber Pub

Trebuie reamintit că mii de sălăjeni s-au mobilizat și de mai bine de două săptămâni au început să strângă bani pentru micuța Natalia (4 ani) din Jibou care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală dureroasă – neurofibromatoză stadiu 1 – o boală destul de rară. În cazul Nataliei, boala s-a manifestat cu tumori pe creier.

Redăm integral mesajul familiei pentru toți oamenii cu suflet mare care au donat pentru acest caz!

Salajul liber Pub

„Dragi oameni cu suflet frumos, vrem sa vă mulțumim pentru tot ce ați facut pentru fetița noastră, Natalia! Va suntem profund recunoscători! Multumim pentru rugăciuni, ajutor financiar, informații.
Vrem sa vă anunțăm că dimineața pornim spre clinica Bambino Gesu din Roma, care ne va prelua imediat ce vom ajunge și după repetarea analizelor o va trata pe Natalia. Avem toată încrederea în Dumnezeu și simțim că El o va face bine și va lucra prin medici! Natalia este bine, e vioaie și jucăușă, nu a înțeles ce se întâmplă, dar a înțeles că trebuie să ne rugăm lui Dumnezeu și se roagă împreună cu noi! Va mulțumim pentru tot și vă vom tine la curent cu tot! Doamne ajuta!”, transmite familia Huzoni.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.