Un bărbat, reținut de polițiști, după ce a făcut un scandal uriaș într-un bar din cartierul zălăuan Dumbrava Nord

Navo cover cover cover

Duminică, 19 noiembrie, la ora 09.39, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 50 de ani, angajată a unui local din municipiul Zalău, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, în timp ce se afla în local, i-ar fi adresa injurii și cuvinte jignitoare.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 44 de ani, din Zalău, care, în jurul orei 09.30, ar fi intrat în respectivul local și ar fi adresat injurii și expresii jignitoare ataât personalului angajat, cât și persoanelor aflate în incinta localului, provocând indignarea celor prezenți.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Birolui de Investigații Criminale din cadrul poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, față de bărbatul de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările, sub suprevegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.