Ministrul Lucian Bode, prezent la sărbătoarea de 30 de ani a Consiliului Județean

Navo cover cover cover cover

O gală festivă a fost organizată astăzi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău pentru a marca 30 de ani de la reînființarea Consiliului Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

La eveniment au participat și personalități din politica națională și locală, printre aceștia numărându-se și ministrul de Interne, Lucian Bode.

Salajul liber Pub

Acesta a avut un discurs apreciat de toți cei prezenți în sală.

Redăm mesajul ministrului Lucian Bode, președintele PNL Sălaj.


”Am participat cu mare bucurie, astăzi, la aniversarea celor 30 de ani de la reînființarea Consiliului Județean Sălaj, un eveniment emblematic pentru județul nostru.

Am fost alături de prieteni și de oameni care iubesc județul Sălaj și care au ținut să transmită un mesaj de susținere echipei de la Consiliul Județean. A fost un eveniment reușit de care ne vom aminti cu plăcere peste ani și le mulțumesc tuturor pentru prezență.

Am toată aprecierea pentru cei care și-au luat foarte în serios misiunea de a administra acest județ și care pun suflet în tot ceea ce fac pentru dezvoltarea lui.

Consiliul Județean Sălaj a fost în toți acești ani un actor instituțional fundamental care a însuflețit comunitatea și care a promovat puternic proiectele care au pus în valoare județul Sălaj.

Avem un județ cu un potențial extraordinar, cu o istorie bogată și cu o moștenire culturală care ne individualizează puternic în regiune.

Contează mult abordarea și viziunea de dezvoltare pentru a valorifica tot acest potențial la maxim. Am încredere în actuala echipă de la Consiliul Județean – în frunte cu Dinu Iancu Sălăjanu – care are capacitatea să implementeze proiecte de dezvoltare, care ne pot aduce statutul mult dorit – cel al unui județ care contează și dă tonul în zona de Nord Vest, alături de alte județe din regiune cu profile puternice.

Îi mulțumesc lui Dinu Iancu Sălăjanu pentru proiectele valoroase pe care le promovează la Consiliul Județean și sunt convins că va face o treabă foarte bună și în continuare.

Consiliul Județean Sălaj se află în slujba sălăjenilor. Ultimii 30 de ani au fost un sprint spre dezvoltare și vor fi continuați de un maraton al dezvoltării pentru sălăjeni.

La mulți ani Consiliului Județean Sălaj!

Dumnezeu să binecuvânteze Țara Silvaniei!”


 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Un papagal! Atât putem spune despre Lucica Bode! Un Lolek, iar Bolek este Câțu pe care la trădat! Sau poate fi și Sică Mandolin ( Orbán)!