EXCLUSIV! Ionel Ciunt, candidatul PSD la Primăria Zalău: „90% sunt sigur că merg înainte și candidez”

Navo cover cover cover

După ce în spațiul online au apărut unele informări cu privire la potențialii candidați ai PSD la Primăria Zalău și la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, liderul social-democraților a făcut anunțul momentului, în exclusivitate pentru Sălajul Liber. Astfel, contactat, Ionel Ciunt a spus că nu există niciun sondaj la nivelul PSD Sălaj, niciun coleg de al său nu a fost tras „pe linie moartă” (n.r. – făcând referirie la afirmațiile despre Călin Forț sau Florin Florian), iar la ora actuală candidatul PSD la Primăria Zalău este… Ionel Ciunt.

Salajul liber Pub

Astfel, primarul în exercițiu a anunțat în exclusivitate pentru Sălajul Liber că șansele să candideze pentru al treilea mandat de primar al Zalăului sunt de peste 90%.

„Sunt candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Zalău în proporție de peste 90 la sută. Foarte probabil, chiar spre sigur, eu voi fi cel care candidează la un nou mandat de primar din partea PSD la Primăria Zalău. Restul sunt zvonuri, nu am făcut nicio declarație publică la alt ziar”, transmite Ionel Ciunt, președintele PSD Sălaj.

Referitor la varianta PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj, Ionel Ciunt ne-a declarat că nu s-a stabilit nimic, la fel, nici pentru variantele cu care PSD va ieși în față la alegerile parlamentare. Zvonurile privind candidatura lui Dan Ghiurco la funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj sau încă un mandat de deputat așternut de PSD în brațele lui Florian Neaga sunt infirmate complet de Ionel Ciunt.

Primarul Zalăului ne-a transmis că urmează să facă unele măsurători interne, iar toți colegii săi, Călin Forț, Dan Ghiurco, Florin Florian și alții, sunt în prima linie în bătălia electorală.

„Nu am declarat niciodată că am tras pe linie moartă pe cineva. Toți colegii mei, de la domnul Forț până la Dan Ghiurco, Florin Florian, sunt în prima linie, pentru că ne așteaptă un an greu, în care toți avem un cuvânt de spus în partid”, ne-a transmis Ionel Ciunt, primarul Zalăului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.