Micuța Natalia va urma un tratament la o clinică din Italia. Mesajul familiei Huzoni pentru toți oamenii cu suflet mare

casador cover

Sute de sălăjeni s-au mobilizat și au început să strângă bani pentru micuța Natalia din Jibou care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a câștiga lupta cu o boală dureroasă –  neurofibromatoză stadiu 1 – o boală destul de rară. În cazul Nataliei, boala s-a manifestat cu tumori pe creier.

Salajul liber Pub

Familia Huzoni nu știe încă suma exactă de bani de care au nevoie, oricum costurile de tratament ridicându-se la o sumă enormă pentru aceștia. Vestea zilei este faptul că familia a decis, după ce s-a consultat cu mai mulți medici și apropiați, ca Natalia să fie tratată în Italia. Astfel, micuța va fi dusă la o clinică din capitala Italiei, Roma. Acolo, medicii o vor supune din nou pe micuță la toate analizele medicale necesare, iar apoi se va stabili tratamentul pe care îl va urma.

„Nu știm încă costurile exact, dar vor fi foarte mari. Am decis să o ducem în Italia, la o clinică din Roma unde va urma mai multe analize și se va decide tratamentul”, ne spune tatăl fetiței, Viorel Huzoni.

Familia Huzoni are și un mesaj pentru toți oamenii cu suflet mare: „vă mulțumim!”.

„Oameni dragi cu suflet mare, nu avem cuvinte sa va mulțumim pentru tot ajutorul vostru și modul în care v-ați mobilizat pentru micuța noastă Natalia. Simțim că Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa trecem cu bine peste aceasta grea încercare! Va suntem profund recunoscători tuturor! Mulțumim pentru tot: că ne purtați în rugăciuni, pentru ajutorul financiar, pentru informații și sfaturi!
Dumnezeu sa va binecuvânteze!”, transmite familia.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.