Mesajul protestatarilor pentru directorul OMV Zalău, dezgustat de șoferii care nu își permit să achite 10 lei litrul de combustibil

Navo Navo cover

Directorul OMV Zalău, cel care și deține franciza la benzinăria de pe bulevardul din Zalău s-a luat ieri la harță cu protestatarii din oraș, care l-au taxat pe acesta, atât în stație, cât și ulterior, prin mesajele postate. Directorul OMV Zalău s-a arătat scârbit și dezgustat de șoferii care nu își permit să achite aproape 10 lei pentru un litru de motorină. Mai mult, acesta le-a cerut portestatarilor să plece din benzinăria sa, cât și să nu filmeze sau fotografieze protestul.

Salajul liber Pub

Protestatarii au reacționat însă și au blocat pompele, fiind singura benzinărie afectată ieri de protest. Zălăuanii au început să alimenteze de la OMV Zalău de un leu sau doi lei. Ulterior, am aflat că această stație OMV funcționează în regim de franciză și este deținută de un fost angajat la Petrom. Cealaltă stație OMV, de pe șoseaua de centură, are un alt proprietar. De altfel, cel care deține OMV-ul de pe bulevardul Mihai Viteazu are o experiență vastă în domeniu și a primit franciza de curând, după ce ani întregi aceasta a apraținut unei femei de afaceri din Jibou.

Protestatarii au ieșit astăzi și cu un mesaj de clarificare a sitației de la benzinăria OMV.

„Dacă tăcea și era în asentiment cu noi așa cum au fost cei de la Petrom și de la MOL, eram plecați de acolo cu mult mai repede. Faptul că și-a arătat dezgustul față de protestatari, a dus doar la blocajul pompelor pe o durată mai îndelungată deoarece lumea a început să alimenteze de câte un leu. Concluzia pentru director, taci și dă mai departe mesajul nu te pune cu mulțimea că unde-s mulți puterea crește și să spună mersi că nu am fost și mai mulți că nu mai alimentat nimeni de acolo toată ziua. Am avut și bunul simț să dirijez protestatarii astfel încât măcar o pompă să rămână liberă pentru urgențe Acuma să mai spuneți voi că ei nu au nici o vină, ba au aceeași vină pentru că ei sunt cei mari și influenți care pot avea un cuvânt mai mare către guvern dar aleg să tacă, așadar pornim și noi de la rădăcină”, transmit protestatarii.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.