Mesajul lui Lucian Bode, după ce a renunțat la șefia PNL Sălaj

Navo cover cover

Lucian Bode a renunțat la finele săptămânii trecute la șefia PNL Sălaj. Noul președinte al liberalilor din județ este Dinu Iancu-Sălăjanu, cel care deține și funcția de președinte al Cosniliului Județean Sălaj.

Salajul liber Pub

Lucian Bode a fost președinte al PNL Sălaj timp de 14 ani. Acesta susține că va fi în continuare parte din echipa PNL Sălaj, dar din postura de membru și va continua să dezvolte împreună proiectul liberal.

„Mi-am asumat poziția de Secretar General al partidului la nivel național, iar decizia de a renunța la mandatul de președinte al filialei PNL Sălaj este urmarea firească a acestui fapt. Începând de astăzi, interimatul filialei a fost preluat de către Dinu Iancu-Sălăjeanu, Președintele Consiliului Județean Sălaj si am încredere că intrarea în această nouă etapă din viața filialei noastre este una care să ne consolideze ca echipă. Rămânem uniți în jurul obiectivelor fixate si hotărâți să facem performanță în administrația locală și la guvernare.
Vreau să le mulțumesc liberalilor sălăjeni pentru suportul și încrederea acordate.
Am dus multe bătălii politice, vor urma și altele poate mai grele, dar de fiecare dată sentimentul că ai creat o echipă solidă este unul care te motivează și te face să mergi mai departe. Vom răspunde împreună tuturor provocărilor care vor urma și sunt convins că filiala PNL Sălaj va performa și pe viitor”, le-a transmis Lucian Bode liberalilor din Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.