Consilierul județean al USR, Nicolae Olar, reacție despre taxa pe Soare – „o nouă bătaie de joc la adresa românilor”

Navo cover cover

Consilierul județean al USR Sălaj, Nicolae Olar a ieșit astăzi public cu un mesaj despre taxa pe Soare, pe care o numește o nouă bătaie de joc la adresa românilor.

Salajul liber Pub

Acesta a prezentat public punctul de vedere al USR despre această taxă și despre cum gestionează PNL și PSD criza energetică.

Redăm mesajul consilierului Nicolae Olar.


În plină criză energetică, coaliția lui Nicu și Marcel ( cum le place să își numească PSD-PNL coaliția…de parcă suntem într-un sketch cu Țociu si Palade…sau chiar suntem?) îi pedepsește cu noi taxe pe românii care au investit în energia solară: îi pune să plătească pentru energia pe care ei o produc și tot ei o consumă. Pe scurt, o taxă pe soare.

În loc să îi sprijine pe românii care își montează panouri solare, PSD și PNL s-au gândit să-i pedepsească cu noi taxe pe cei care au investit în energia solară. Adică să-i pună să plătească pentru energia pe care ei o produc și o consumă.
Sunt curios ce părere au parlamentarii sălăjeni ai PNL – PSD – UDMR despre aberațiile guvernului lor….? Ce mai urmează din partea lor, pentru românii și așa gârboviți de taxe? Să ne pună contor pe apa din fântână? Să ne numere firele de ceapă din curte, sau de roșii și să ne pună taxe pe ele? Sau să inventeze contorul de aer să pună taxă și pe aerul pe care îl respirăm? Până unde va merge bătaia de joc la adresa românilor

Într-o Ordonanță de urgență emisă cu o seară înainte de Ziua Națională, PSD și PNL au decis că cetățenii și firmele care au investit în panouri fotovoltaice, produc curent și îl consumă în propria gospodărie sau firmă vor fi obligați de stat să monteze contoare speciale, doar pentru a putea fi taxați pentru energia produsă și consumată de ei.

O aberație. USR cere stoparea publicării acestei OUG și refacerea ei. Avem și propuneri în acest sens: https://bit.ly/ProsumatoriDppUSR

Taxa pe soare încă mai poate fi oprită! Deocamdată, OUG-ul nu a apărut în Monitorul Oficial. Scrieți-le parlamentarilor voștri, și explicați-le, poate vor înțelege, că soarele nu este proprietatea PNL-PSD să pună taxe pe el
Scrieți-le lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ionel Ciucă la srp@cdep.ro și pm@gov.ro și cereți-le să oprească publicarea OUG-ului. Cereți-le să oprească tâmpenia asta.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.