Gest nobil al unui grup de tineri din PNL Șimleu Silvaniei

Navo cover cover cover cover cover

Așa cum ne-au obișnuit de mai mult timp, tinerii din PNL Șimleu Silvaniei sunt extrem de implicați în viața comunității locale din oraș, cât și din îmrejurimi. La fiecare moment special, în frunte cu liderul și primarul Cristian Lazăr, tinerii liberali din Șimleu Silvaniei încearcă să se implice activ în viața comunității locale.

Salajul liber Pub

De această dată, înainte de Paște, un grup de tineri din PNL Șimleu Silvaniei, alături de primarul Cristian Lazăr au pus mână de la mână, au cumpărat diverse alimente și le-au oferit unor familii nevoiașe din oraș o altfel de sărbătoare, una în care să nu simtă lipsurile vieții. Mai mult, primarul Cristian Lazăr s-a preocupat mereu de soarta acestor familii mai nevoiașe, astfel încât să primească un sprijin consistent și un ajutor real.

Salajul liber Pub

Gestul tinerilor din PNL Șimleu Silvaniei a fost descris cu un simplu citat, cât o mie de cuvinte – „Nu poți răsplăti bunătatea. Poți doar, la rându-ți, să fii bun cândva, undeva, pe parcursul vieții” a spus Anne Morrow Lindbergh. Noi astăzi am ales să fim mai buni.

 

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.