Marius Stanciu, un exemplu pozitiv printre politicieni. Gest de mare omenie al secretarului de stat din Sălaj

Navo cover Navo cover

În Sâmbăta Mare redactam știrea despre drama unei familii din comuna Bobota căreia i-a ars casa în Vinerea Mare, iar acum își pun speranța într-o minune de la Dumnezeu și în oamenii cu suflet mare. Era vorba de familia Chiș din satul Zalnoc, al cărei casă a fost mistuită de flăcări în Vinerea Mare. Le-au ars două camere, multe bunuri, hainele, dar și economiile strânse o viață întreagă. Iar ca necazul să fie și mai mare, unul dintre membri familiei – Vasile Chiș (29 ani) are un grav handicap la coloana vertebrală.

Cazul a fost adus în atenția publică de Marius Stanciu, secretarul de stat din Ministerul Muncii propus de PSD Sălaj. Marius Stanciu este fără doar și poate un exemplu pozitiv pentru politicieni, atât la nivel național, cât și pentru cei din județul Sălaj, fiind unul dintre cei pe care funcția nu i-a schimbat. Deși deține una dintre cele mai înalte distincții din Guvern, aceea de secretar de stat, Marius Stanciu a rămas aceeași persoană care era și înainte să dobândească funcții.

Astfel, sălăjeanul Marius Stanciu nu a stat deloc pe gânduri atunci când o persoană din satul Zalnoc i-a spus despre tragedia din Vinerea Mare. Acesta a pus mâna pe telefon pentru a se interesa de soarta familiei Chiș, sunând inclusiv la bisericile ortodoxe din zonă care ar putea întinde o mână de ajutor. Mai mult, acesta s-a deplasat personal la familia afectată de incendiu, a mers cu bunuri, haine și alimente, s-a implicat total în a reuși să-i ajute pe oameni să depășească acest moment dificil și a făcut apel la toți cunoscuții să ajute cu donații. Practic, Sâmbăta Mare, Marius Stanciu și-a petrecut-o la casa familiei Chiș din Zalnoc unde a oferit o mare mână de ajutor.

Nu este primul caz de acest fel în care Marius Stanciu se implică. Sălăjeanul a rămas ancorat în realitatea cea de toate zilele, chiar dacă a ajuns la un nivel politic înalt. Acesta este totuși mereu în mijlocul sălăjenilor și ajută, atât cât se poate, instituțional sau uman, fiecare familie necăjită pe care o întâlnește.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.