Mai mulți consilieri județeni și locali din USR Sălaj au participat la Liga Aleșilor Locali ai USR de la Băile Tușnad

Navo Navo cover

În perioada 17-19 iunie, la Băile Tușnad, s-a desfășurat Liga Aleșilor Locali ai USR, la care au participat circa 100 de aleși locali ai partidului din toață țara. Printre temele abordate s-au numărat: experiența USR în guvernarea locală, politici publice eficiente pentru dezvoltarea comunităților locale, relația putere – opoziție în administrația publică locală, rolul aleșilor locali ai USR etc.

Salajul liber Pub

La eveniment au participat diverși lideri ai partidului și invitați, precum: Cătălin Drulă (președintele USR), Lucian Viziteu (primarul municipiului Bacău), Alexandra Tătaru (viceprimar al municipiului Focșani), Petre Enciu (viceprimar al municipiului Constanța), Butyka Zsolt (primarul orașului Băile Tușnad) ș.a.

„Scopul unor astfel de întâlniri este să realizezi schimburi de experiențe și bune practici cu oameni de succes care au dovedit și dovedesc, în comunitățile lor, că votul pe care l-au primit de la cetățeni este atât o onoare, cât și o mare responsabilitate și sunt apreciați în comunitățile lor. Ducem lucrurile bune și experiența câștigată in localitatea în care am fost aleși.
Îmi doresc să consolidăm, aici în Sălaj, o echipă puternică a aleșilor locali USR, iar acest eveniment, Liga Aleșilor Locali a reprezentat un moment important în acest sens”, a transmis consilierul județean al USR Sălaj, Cosmin Ardelean.

În cadrul evenimentului a avut loc și o competiție internă, unul din cele 5 premii fiind câștigate de Gabriela Carmen Olar, reprezentanta delegației USR Sălaj. USR Sălaj a fost reprezentat la Tușnad de 8 membrii: consilierii județeni Ardelean Cosmin Vasile și Nicolae Olar, și consilierii locali Gabriela Carmen Olar (Zalău), Gheorghe Petreanu (Babeni), Ioan Meseșan (Chieșd), Daniel Sirb (Chieșd), Janos Somogyi (Coșeiu) și Andrei-Mihai Bucșa (Hida).

„Am participat, la Băile Tușnad, la o întâlnire a aleșilor locali ai USR din toată țara. Rolul aleșilor locali este unul foarte important, deoarece de ei depinde bunăstarea și dezvoltarea comunităților. Liga Aleșilor Locali ai USR își propune ca să sprijine aleșii locali ai partidului în implementarea proiectelor pe care le au, și le vor avea, de dezvoltare a comunităților în care trăiesc. Au avut loc prezentări și dezbateri de idei privind politicile publice, dar am discutat și despre rolul nostru ca aleși locali dar și ca membrii ai USR, în dezvoltarea comunităților locale. Am discutat despre comunitățile noastre, despre soluții și despre cum putem produce schimbarea”, a spus consilierul județean din Sălaj, Nicolea Olar.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.