Liderul PSD Zalău, Călin Forț, un sprijin real pentru primarul Ionel Ciunt

Navo cover cover cover cover cover

Președintele PSD Zalău și administratorul public al municipiului, Călin Cristian Forț demonstrează încă odată că este un sprijin real pentru primarul Ionel Ciunt, fapt confirmat și de edil în zilele de campanie electorală din mijlocul zălăuanilor.

Salajul liber Pub

Călin Forț a reușit să formeze o echipă puternică, din peste 100 de persoane, care zi de zi se află pe străzile Zalăului și îl sprijină pe primarul Ionel Ciunt. Mai mult, edilul, atunci când se află în mijlocul zălăuanilor, îl are alături pe Călin Forț pentru a găsi soluții la problemele zălăuanilor care țin de compartimentul său – Transurbis, Poliția Locală, Corp Control și relația Primăriei Zalău cu Brantner și Compania de Apă.

Salajul liber Pub

Zilele trecute, aflat în cartierul Brădet, de mai multe ori, primarul Ionel Ciunt l-a solicitat pe liderul PSD Zalău, Călin Forț pentru a sta de vorbă cu zălăuanii, pentru a identifica clar problemele acestora și pentru a găsii soluții imediate, acolo unde a fost posibil.

Ionel Ciunt și Călin Forț fac o echipă bună pentru dezvoltarea în continuare a municipiului și pentru a continua proiectele importante pentru comunitatea din Zalău.

Comandat de Partidul Social Democrat Org. Jud. Sălaj CMF 21240002 realizat de Sălajul Liber SRL în 1 exemplar
Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.