Liderii AUR Sălaj, uniți înaintea scrutinului electoral. Reprezentanții partidului au strâns mii de semnături de la sălăjeni

Navo cover cover cover cover

Liderii AUR Sălaj, coodronatorul Gheorghe Călătan, candidatul la europarlamentare Cristian Terheș și Valeriu Crișan, președintele Partidului Republican Sălaj, cel care este în alianță cu AUR, au avut ieri, 25 martie, la sediul partidului din Zalău o importantă ședință de lucru.

Salajul liber Pub

Cei trei lideri au mizat pe unitatea de grup și au susținut că AUR este pregătit să câștige alegerile europarlamentare la nivelul județului Sălaj. Aceștia susțin că s-au strâns deja mii de semnături de susținere de la sălăjeni pentru candidații AUR, cetățenii fiind foarte receptivi la ideile pe care le propun cei de la AUR.

Salajul liber Pub

Gheorghe Călătan, coordonatorul AUR Sălaj susține că acum este o unitate totală de grup, iar la ora actuală are 54 de organizații locale în comunele și orașele din județul Sălaj, semnificativ mai multe decât atunci când a preluat partidul.

AUR Sălaj se pregătește să anunțe în curând întreaga listă de candidați la alegerile locale și vrea să dea dovadă că este un partid puternic, iubit de sălăjeni.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.