Ionel Ciunt își asumă voturile pierdute din cauza lucrărilor ample din Zalău: „avem și înjurături în fișa postului”

Navo cover cover cover cover

Ionel Ciunt, primarul Zalăului, a afirmat în repetate rânduri că în ultima vreme în fișa postului are și înjurăturile zălăuanilor. Primarul municipiului susține că este conștient că pierde capital politic din cauza lucrărilor ample pe care le execută administrația sa în oraș, însă le cere zălăuanilor îngăduință.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt susțin că administrația sa din Primăria Zalău își fixează niște obiective și, „indiferent de costurile electorale, pentru că noi știm că deranjul din oraș înseamnă voturi în minus, lucrurile chiar trebuie făcute”, susține Ciunt.

Salajul liber Pub

Primarul Zalăului este de părere că nu poate fi doar cu gândul la voturi: „vrem o țară ca afară, haideți să ne străduim să o facem”, susține Ciunt.

„Suntem de bună credință în toate proiectele pe care vi le propunem. Înțeleg și criticile pe care ni le aduceți, e normal, nu trebuie să fiți tot timpul de acord cu noi, dar de buna noastră credință v-aș ruga să nu vă îndoiți. Avem în fișa postului și înjurăturile, așa că nu avem ce face”, a apreciat primarul Ionel Ciunt în ultima ședință a Consiliului Local Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Cu siguranta, este cat se poate de firesc, moral si de bun simt ca onorabilul domn primar sa piarda multe voturi la viitoarele alegeri. Nu se poate sa scoti, ca un magician din joben, asemenea proiecte faraonice care urmeaza sa schimbe atat de profund imaginea orasului nostru. Nu ar fi trebuit sa se poate fara ca in campania electorala sa fi declarat asemenea intentii, sau fara sa fi consultat vointa populatiei printr-un referendum. Asemenea atitudini si ambitii megalomanice, ce desconsidera nazuintele electoratului, merita un feedback corespunzator la urmatoarele alegeri! Pacat doar ca pana atunci, raul ireversibil se va fi produs…