Kaufland, Lidl, MC Donald`s și un nou mall „răsar” în curând în Zalău

Navo cover Navo cover

În Zalău sunt în derulare la ora actuală numeroase investiții private care își propun să sporească confortul locuitorilor și să dezvolte piața de consum. Printre cele mai importante investiții se numără construirea unui nou magazin Lidl și Kaufland, dar și un nou mall și un restaurant MC Donald`s.

Salajul liber Pub

Reprezentanții Primăriei Zalău ne-au transmis că la ora actuală există o documentație realizată pentru cei de la Lidl. Aceștia urmează să construiască al doilea magazin în zona industrială din oraș, aproape de fabrica Universal.

Magazinul Kaufland se va construi în Brădet, iar datele arată că totul este parafat și urmează să se obțină avize și documentele necesare.

Fabrica Armătura dispare în totalitate, iar locul său va fi luat, din câte se pare, de un nou complex comercial, un mall ca cel din apropiere – Zalău Value Center.

Cea ma irapidă investiție însă care o să-și deschidă porțile pentru zălăuani, din câte transmit oficialitățiile, este restaurantul MC Donald`s. Acesta se construiește pe o locație a celor de la Multicom, peste drum de Zalău Value Center, iar marea deschidere este programată tocmai pentru acest an.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.