Un mecanic auto din Ileanda s-a sinucis din dragoste, după ce a fost părăsit de iubită

cover cover casador

Un mecanic auto din localitatea Ileanda s-a stins din viață astăzi în jurul amiezii, după ce s-a înjunghiat cu un cuțit în abdomen. Bărbatul a recurs la acest gest extrem după ce a fost părăsit de iubită.

Salajul liber Pub

Bărbatul avea 40 de ani și de câtva timp locuia împreună cu o femeie din zonă, care a decis în cele din urmă să-l părăsească. Bărbatul nu a putut trăi însă cu gândul că va fi din nou singur, astfel că în această dimineață s-a înjunghiat cu un cuțit. În prima faza, bărbatul susținea că rana nu este gravă, însă peste câteva ore a fost nevoie de intervenția ambulanței pentru a ajuta pacientul să-și revin, după cum ne mărturisesc surse din anchetă.

Nu s-a mai întâmplat asta, iar bărbatul a murit pe drumul spre Unitatea de Primiri Urgențe.

Bărbatul locuia în Ileanda, unde muncea la un service auto. Acesta se trage din zona comunei Rus, iar părinții săi sunt plecați în Ploiești.

„Este vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Ileanda. Din primele verificări rezultă faptul că acesta s-ar fi înțepat în zona abdomenului cu un cuțit, iar la scurt timp a decedat. Trupul bărbatul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, transmite și Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sălaj.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.