Jurnalistul Cristian Bîrjac a intrat în echipa lui Ionel Ciunt și este noul purtător de cuvânt al Primăriei Zalău

Navo cover Navo cover

Jurnalistul Cristian Bîrjac a făcut un pas important zilele acestea și s-a alăturat echipei primarului Ionel Ciunt din Primăria Zalău. Cristian Bîrjac este noul purtător de cuvânt al instituției, după ce Diana Crișan, cea care a fost titulară pe post a plecat în concediu de maternitate.

Salajul liber Pub

Cristian Bîrjac este un jurnalist apreciat din județul Sălaj. Acesta a activat ca jurnalist sportiv la ziarul Graiul Sălajului, dar și la televiziunea Regio TV. De mai bine de doi ani a fost în echipa Ziarul de Sălaj.

„Vă informăm că începând de luni, 27 septembrie, persoana desemnată din partea Primăriei Municipiului Zalău pentru păstrarea relației cu presa este Cristian Bîrjac”, ne-a transmis oficial în această seară Diana Crișan, cea care a deținut postul până la această oră.

Cristian Bîrjac s-a remarcat în activitatea sa jurnalistică drept un jurnalist cu suflet mare. Acesta s-a implicat în numeroase campanii umanitare. Cea mai de impact campanie umanitară a fost cea în care copilul minune din Cuceu, Marius, a primit ceea ce nu credea vroedată – o casă reabilitată, modernă, cu baie și toate facilitățile pentru a duce o viață decentă.

Nu doar în acest caz s-a implicat, ci în numeroase alte activități umanitare, fiind o voce importantă pe acest segment în județul Sălaj.

Jurnalistul s-a remarcat și datorită materialelor de efect pe care le-a realizat de-a lungul timpului la Ziarul de Sălaj, situând de multe ori publicația în topul audiențelor sau chiar pe primul loc.

Cristian Bîrjac este un alt jurnalist care a decis să facă pasul spre administrația publică după Daniel Munteanu – fost redactor șef la Graiul Sălajului, cooptat în echipa lui Teodor Bălăjel; Sebastian Olaru – purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sălaj; Andreea Vilcovschi – fost corespondent Adevărul și Magazin Sălăjean, cooptată în echipa lui Dinu Iancu Sălăjanu la Consiliul Județean Sălaj; Paul Maghiu – fost jurnalist, actualmente administratorul public al județului, respectiv Paul Gorgan, consilierul lui Dinu Iancu Sălăjanu.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.