Profesorul Gabriela Olar este noul director de la Palatul Copiilor Zalău

sos de centura cover cover

Profesorul de fizică, Gabriela Carmen Olar a câștigat concursul pentru funcția de director la Palatul Copiilor. Profesorul zălăuan își va prelua atribuțiile în mod oficial în luna decembrie, iar începând din ianuarie va începe munca propriu-zis.

Salajul liber Pub

Gabriela Carmen Olar este un profesor apreciat de elevii săi, fiind dascăl la Colegiul Național „Silvania”. Aceasta este dedicată profesiei sale, iar prin mâinile sale au trecut generații întregi de elevi care au ajuns departe în ceea ce și-au propus.

Parfumuri

Gabriela Olar are planuri mari din noua sa funcție și va încerca să fie mereu alături de toți cei care studiază la Palatul Copiilor, cât și de părinții acestora, astfel încât instituția să crească din punct de vedere profesional.

Parfumuri

De remarcat că profesorul este și consilier local în Zalău, ales pe listele USR Sălaj.

Salajul liber Pub

 

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. A castigat concursul? Pai, a fost singura pe post! S-a inscris la 3 institutii de invatamant ca sa fie director? Daca este asa buna profesoara trebuia sa ramana pe postul ei. Si-a luat 6 luni concediu pentru doctorat, dar se pregateste pentru a fi director. N-are importanta unde, dar sa fie sefa! Slab caracter, pot dezvolta ideea dar nu are rost. Asa sunt romanii!