JOS PĂLĂRIA! Cofetăria Happy din Zalău îl așteaptă astăzi pe Moș Crăciun și oferă cadouri gratuite pentru copii

Navo cover cover

Colectivul cofetăriei Happy din centrul Zalăului este pregătit să-l întâmpine astăzi pe Moș Crăciun. Peste 150 de copii sunt așteptați cu începere de la ora 17.00 la cofetăria din centrul municipiului pentru a se întâlni cu Moșul. Proiectul familiei Bejenariu este unul inedit pentru Zalău și demonstrează încă odată implicarea acestora în comunitate.

Salajul liber Pub

Astfel, antreprenorii Adriana și Titel, cei care de peste 6 ani au reușit să ridice standardele în materie de prăjituri și dulciuri în oraș, s-au gândit ca și anul acesta să le ofere celor mici o surpriză. De la ora 17.00, toți copiii care vor trece pragul cofetăriei vor primi cadouri gratuite, toate pregătite cu mare atenție de echipa de la Happy.

Trebuie să spunem că Happy este investiția soților Bejenariu – Adriana și Titel. Cofetăria a devenit în scurt timp după deschidere un punct de reverință pentru centrul Zalăului, cât și pentru zălăuanii care au dorit să se delecteze cu ceva dulce.

Locația a trecut an de an prin schimbări majore, rețetele cu ingrediente sută la sută naturale au fost mereu îmbunătățite, iar în fiecare sezon, cofetăria a fost decorată așa cum se cuvine. Acum, înaintea sărbătorilor de iarnă, decorul din cofetărie este unul de poveste, cu Moș Crăciun, brad, multe globuri și decorațiuni.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.