JOS PĂLĂRIA, Bogdan Corb și Radu Feșteu! Cei doi polițiști din Zalău au dat dovadă de mult spirit civic într-o situație critică întâlnită în trafic

Navo cover cover cover

Polițiștii de la Serviciul Rutier, Bogdan Corb (35 ani) și Radu Feșteu (23 ani), au dat dovadă de mare spirit civic într-o situație critică întâlnită în trafic în urmă cu două zile.

Salajul liber Pub

În timp ce se aflau în serviciu, cei doi au depistat în trafic un autoturism care gonea pe Drumul Național 1H cu viteză peste limita legală. După ce l-au oprit în trafic, cei doi polițiști au aflat că era vorba de un viitor tată care se grăbea la spital cu soția sa, însărcinată și intrată în travaliu. După ce șoferul le-a cerut îngăduință, cei doi agenți nu doar că au înțeles situația și graba, ci chiar l-au ajutat pe viitorul tătic să ajungă cu bine la unitatea spitalicească din Zalău.

Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, în doar câteva minute, au ajuns în fața secției UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Acolo, femeia a fost preluată imediat de personalul medical. Înainte de a-și urma soția, bărbatul a ținut să le spună agenților „vă mulțumesc din suflet pentru ajutor! Mai am două fete acasă, iar acum aștept băiatul… Uitați ce emoții mi-a dat!”.

„Nu am făcut nimic special, asta e datoria noastră, să ajutăm! Să vă dea Dumnezeu sănătate, iar soției îi dorim naștere ușoară!”, a fost reacția celor doi polițiști.

Bogdan și Radu sunt polițiști în cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Zalău. Alături le-a fost Ionuț, elev al Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

„Îi felicităm și noi pentru implicarea și empatia de care au dat dovadă! Ne mândrim cu voi, băieți! De asemenea oameni este nevoie în comunități, de asemenea exemple avem cu toții nevoie”, a fost reacția celor din Ministerul Afacerilor Interne.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.