Boglar Champ a donat mai multe TONE de ciuperci pentru prepararea a numeroase porții de mâncare ce ajung la oamenii sărmani

Navo cover cover cover

După ce anul trecut compania sălăjeană a donat 12 tone de ciuperci pentru prepararea a 24.000 de porții de mâncare pentru oamenii sărmani, acum, în luna iunie, Boglar Champ a donat doi paleți de ciuperci către Banca pentru Alimente Cluj.

„Da, știm, ne plac ciupercile și le primim cu mult entuziasm de fiecare dată. Ba chiar ne și grăbim să le facem poze, să vă inspirăm cu asemenea alimente sănătoase.
Nici nu se putea altfel, pentru că sunt primite în condiții perfecte de la dragii noștri parteneri Boglar Champ, care ne-au trimis 15 paleți de ciuperci (asta doar la Cluj)”, transmit cei de la Banca pentru Alimente.

Banca pentru Alimente colectează și redistribuie surplusul de alimente persoanelor în nevoie.

„Colectăm și redistribuim surplusul de alimente persoanelor în nevoie. Ținem sub control risipa alimentară. Ajutăm oameni. Credem că buiecia unora se poate face bucuria altora!”, transmit oficialii asociației.

Boglar Champ este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața ciupercilor la nivel mondial. Firma are sectorul de activitate în comuna sălăjeană Nușfalău și este unul dintre cei mai mari angajatori din județul Sălaj.

 

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.