JOS PĂLĂRIA! Avocata Iulia Costina, un exemplu de bune practici în societate și un ambasador al faptelor bune

Navo cover Navo cover

Avocata Iulia Costina este un model de bune practici în societate și un ambasador al faptelor bune, fiind un exemplu pentru foarte mulți dintre noi.

Salajul liber Pub

Tânăra avocată a decis să se implice activ în diferite cazuri, atât umanitare, cât și de sprijinire a semenilor săi. Astfel, de numele Iuliei Costina se leagă și două asocații, una pe care a fondat-o și o conduce – Asociația Tinerilor Sălăjeni – și una pe care a sprijinit-o și a ajutat la fondarea acesteia – Asociația Împreună-i vom face fericiți – condusă de Corina Țurcaș.

De-a lungul ultimilor ani, Iulia Costina s-a remarcat în diferite campanii de sprijinire a celor în nevoie. La începutul anului școlar, în septembrie, prin asociația sa, a reușit să împartă rechizite copiilor aflați în nevoie. Mai mult, aceasta a ajutat și numeroase alte cazuri umanitare și susține că visul ei este de a ajuta cât mai mulți oameni aflați în nevoie.

Mai mult, Iulia Costina s-a remarcat ca fiind și un avocat care îi sprijină pe cei care au nevoie. Astfel, de numele său se leagă mai multe inițiative și reprezentări ale sălăjenilor care au avut nevoie de-a lungul timpului de resprezentanță judiciară.

Iulia Costina a răspuns prezent atunci când oamenii au cerut să-i ajute în disputa cu Compania de Apă din vară, când locuitorii cartierului Brădet din Zalău au rămas fără apă. Iulia s-a implicat activ și în sprijinirea unui caz medical grav, cel al copilului din Cristolț. Aceasta a ajutat familia copilului să primească diferite indemnizații pentru boala de care suferă copilul, dar și să-i reprezinte ca avocat în situațiile de care au avut nevoie.

Pe lângă activitățile de sprijinire a celor în nevoie, Iulia Costina s-a dedicat și vieții politice, încercând să aducă un plus de bunăstare în viața sălăjenilor prin inițiativele pe care le-a avut de-a lungul timpului și prin luările de poziție, atât în interiorul partidului, cât și publice, fiind un apărător al dreptății sociale.

De remarcat că Iulia Costina este avocat în Baroul Sălaj, fiind membru din anul 2012.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.