Ionel Ciunt vrea să facă echipă cu Gheorghe Pop pentru dezvoltarea Zalăului

Salajul liber Pub Salajul liber3

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt este alături de Gheorghe Pop în bătălia electorală și susține că vrea să facă echipă cu acesta pentru dezvoltarea orașului Zalău, cât și pentru cea a Sălajului.

Salajul liber Pub

Ionel Ciunt susține că Pop este senatorul din Sălaj atent la nevoile oamenilor și implicat în dezvoltarea societății, care a contribuit la adoptarea unor legi importante pentru români și sălăjeni.

„Gheorghe POP este senatorul sălăjean atent la nevoile oamenilor și implicat în dezvoltarea societății, care a contribuit la adoptarea unor legi importante pentru români și, implicit, pentru sălăjeni.
Experiența acumulată în domeniul legislativ va contribui semnificativ la susținerea programului de guvernare al Partidului Social Democrat, absolut necesar în această perioadă dificilă. Dublarea alocațiilor și mărirea pensiilor, majorarea veniturilor populației, sunt doar câteva dintre proiectele susținute de senatorul Pop Gheorghe și dau siguranța unui trai mai bun! Sălăjenii au toate motivele să îi acorde #încredere pentru mandatul de Senator!
Apreciez că buna credință, dorința de a face bine și experiența acumulată sunt atuurile cu care, împreună cu echipa PSD, va veni în sprijinul nevoilor cetățenilor.
Succes în câștigarea și exercitarea mandatului!”, este mesajul lui Ionel Ciunt despre Ghoerghe Pop.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.