Tinerii PSD-iști din Jibou au învățat politică în Parlamentul României de la liderii partidului

Navo cover cover cover cover cover

Vlad Pașcalău, liderul tinerilor social-democrați din Jibou și viceprimar al orașului a pus la punct o vizită de lucru în Parlamentul României pentru o delegați de 30 de tineri din Jibou și Zalău.

Salajul liber Pub

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul celor din PSD, în special a doctorului Florian Neaga și a Gabrielei Firea, cea care apare în foarte multe fotografii alături de tinerii sălăjeni.

Salajul liber Pub

Vlad Pașcalău, organizatorul evenimentului a susținut că este recunoscător liderilor PSD pentru primirea oferită în Parlamentul României și pentru toate sfaturile și lucrurile de bine pe care le-a învățat în cadrul acestei vizite în capitală.

„Tinerii sunt pilonii și viitorul societății. Ei sunt schimbarea pe care toți așteaptă să o vadă în lume și lumina de la capătul tunelului pentru că au entuziasmul de a încerca lucruri noi și răbdarea de a învăța din greșelile lor.
Împreună cu acești tineri frumoși și plini de potențial, mă aflu astăzi la București, unde vizităm Palatul Parlamentului—motorul întregii țări, ocazie pentru care doresc să transmit, în numele tuturor celor prezenți, cele mai sincere mulțumiri domnului deputat DR. Florian Neaga. Vă suntem recunoscători pentru oportunitatea pe care ne-ați oferit-o și suntem mândri că beneficiem de sprijinul dumneavoastră”, a spus public Pașcalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.