Ionel Ciunt anunță REVOLUȚIE la SCM Zalău! Cine pleacă de la echipa de fotbal și ce nume pregătește primarul pentru a prelua clubul

cover cover casador

Ionel Ciunt anunță revoluție la SCM Zalău, după ce echipa de fotbal a pierdut calificarea în Liga a 2-a în fața celor de la Unirea Dej. Sunt multe de vorbit pe acest subiect, de la proasta gestionare a meciului final de către cei din conducerea echipei, până la directori din Primăria Zalău care au uitat de treaba lor din instituție și s-au apucat să dea ordine la fotbal sau de contracte pe mii de lei cu presa pentru a închide ochii și gura atunci când apar bannere la stadion precum  „Doru Țârle nu-i isteț, Doru este un mistreț” și „Alin Pop și alte nume, de care fotbalul nu a auzit, să plece cum au venit”.

Salajul liber Pub

Astfel, în lipsa conducerii SCM Zalău, care nu mai este de găsit până miercuri, Ionel Ciunt a avut în această dimineață o discuție cu George Zima, antrenorul de la SCM Zalău, care și-a prelungit în urma întrevederii cu primarul contractul cu echipa de fotbal cu condiția ca 5 jucători importanți din lot să rămână la echipă.

Ionel Ciunt a anunțat că în momentul în care va reuși să dea de conducerea clubului le va cere acestora o analiză clară pe fiecare persoană în parte, fiind vizați Alin Pop, managerul secției de fotbal și Doru Țârle, președintele SCM Zalău. După analiza acestora, Ciunt promite măsuri ferme, astfel încât SCM Zalău să devină o echipă iubită de toți zălăuanii.

Ionel Ciunt a anunțat și că se gândește la a aduce nume noi în conducerea echipei, dar oameni de fotbal, care cunosc foarte bine fenomenul.

„Voi vrea să văd o analiză clară a muncii celor din conducerea SCM Zalău și apoi decid ce se întâmplă cu aceștia. Mă gândesc la foarte multe lucruri, chiar și la nume noi în conducere, la oameni de fotbal”, a susținut Ionel Ciunt.

Ionel Ciunt a susținut că investește cât de mult trebuie la fotbal, astfel încât anul viitor echipa să promoveze în Liga a II-a.

„Obiectivul clar rămâne și pentru sezonul viitor promovarea în Liga a II-a”, susține Ionel Ciunt.

Primarul nu ne-a spus ce se întâmplă cu directorul din Primăria Zalău care și-a însușit merite la echipa de fotbal, în loc să vegheze la bunul mers al Direcției de Patrimoniu, dar este posibil ca și acesta să-și i-a mâna de pe echipă, cu atât mai mult cu cât la meciul cu Unirea Dej, directorul din Primăria Zalău și-a atribuit mai multe prerogative decât prevede fișa postului, fiind inclusiv cel care a INTERZIS presei accesul pe suprafața de joc, în lipsa conducerii.

O altă persoană care și-a anunțat retragerea de la echipă, chiar dacă nu a fost implicat direct a fost Alin Demle, secretarul PSD Sălaj, care a anunțat că nu îl mai interesează fenomenul și va merge la meciuri doar ca simplu spectator.

De remarcat că Vasile Jula – singurul din cadrul echipei care se poate lăuda cu rezultate sportive de excepție în fotbal dintre cei care au condus clubul  – este dorit de zălăuani și de galerie pentru a fi noul manager al SCM Zalău.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.