Imagini SPECTACULOASE din Sălaj au apărut în clipul de promovare a celei mai mari campanii de relansare a turismului din România

cover cover casador

Imagini spectaculoase surprinse de pe Vârful Prisnel situat la granița comunelor Năpradea cu Letca din județul Sălaj au fost publicate în clipul de promovare a campaniei „România Vie” care are ca scop relansarea turismului din România.

Salajul liber Pub

Astfel, din dorința de a pune umărul la relansarea turismului românesc, grav afectat de criza pandemică, blogul de travel calatorinbascheti.ro a lansat astăzi campania independentă ‘’România Vie’’.

Printr-un videoclip emoționant, filmat în mai multe locuri de poveste din țară și o campanie susținută în Social Media, cei de la Calatori în Bascheți încercă să îi motiveze pe români, dar și pe străini să viziteze România, să o descopere cât încă mai este autentică.

Campania este lansată, în premieră, pentru România, în 7 țări europene: România, Ungaria, Cehia, Croația, Bulgaria, Slovenia și Slovacia și este susținută de creatori de conținut și de influenceri din țările enumerate mai sus.

Calatorinbascheti.ro e unul dintre cele mai influente bloguri de calatorii din Romania si e lansat pe piata de travel bloggerul si jurnalistul careian Sebastian Secan, alaturi de jurnalista Laura Vereha.

În clipul de prezentare a campaniei apar și imagini din județul Sălaj, susprinse de cei de la Călători în Bascheți, cu sprijinul Sălajul Liber și a lui Doru Meseșan. În viitor însă, vor apărea și alte zone din Sălaj în clipurile de promovare turistică a României a celor de la Călători în Bascheți.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.