FOTO. Percheziții în Jibou

sos de centura cover cover

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Zalău, împreună cu polițiștii din Jibou, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au efectuat două percheziții domiciliare, în orașul Jibou, la o persoană bănuită de furt calificat.

Salajul liber Pub

Din cercetări a reieșit că, la data de 12 noiembrie, în intervalul orar 13.00-15.00, persoana bănuită de comiterea faptei ar fi pătruns într-o locuință, din municipiul Zalău, de unde a sustras mai multe bunuri (un telefon mobil, o lanternă, un ghiozdan etc.).

Parfumuri

În urma perchezițiilor a fost pus în executare un mandat de aducere. Un bărbat de 41 de ani, din Jibou, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

Parfumuri

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar vineri, 19 noiembrie, va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Salajul liber Pub

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

La activități au participat și polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, precum și jandarmi.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.