VIDEO. Dan Ghiurco și Vlad Pașcalău luptă împotriva consumului de droguri în școlile din Jibou

cover Navo Navo Navo cover Navo

Primăria Orașului Jibou, în parteneriat cu un întreg evantai de instituții (CPECA Sălaj, Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj, Inspectoratul Județean de Jandarmi Sălaj, Asociația Tinerilor Sălăjeni, Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” respectiv Liceul Tehnologic “Octavian Goga”) a dat, vineri, 18 noiembrie naștere unui nou proiect de conștientizare în rândul elevilor al consumului de droguri.

“Salvează-te la timp!”, reprezintă mai mult decât un simplu titlu de eveniment; este îndemnul pe care îl transmit cei din Primăria Jibou de la om, la om, tuturor celor aflați în acel punct al vieții în care, mânați de curiozitatea vârstei, de insistența anturajului sau de stresul momentului, aleg să-și lase viața în mâinile unor substanțe noi, cu efecte psihoactive.

„Îmi doresc să îndrept sincere mulțumiri înspre oficialitățile a căror prezență ne-a onorat: domnul deputat Ivan Bogdan Gruia, care alături de domnul deputat Florian Neaga a inițiat legea prin care se încearcă mai mult ajutorarea și prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor și studenților, domnul primar Ionel Ciunt, domnul primar Dan Ghiurco, oameni care au crezut mereu în tineri, domnul Sorin Gadola, doamna Diana Gadola, fondatorii festivalului Untold, oameni care prin ceea ce au devenit, sunt exemple de urmat! Iar pe voi, dragi tineri, v-aș ruga să fiți #conștienți, nu dependenți și să alegeți întotdeauna binele pe termen lung. E viața voastră și sunteți datori s-o prețuiți așa cum se cuvinte. Aveti responsabilitatea de a prețui eforturile celor care se sacrifică pentru voi și de a-i face, în final, mândri că ați ales calea corectă în viață!”, a transmis Vlad Pașcalău, viceprimarul Jiboului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.