FOTO. Mii de sălăjeni, la concertul lui Dorian Popa de la Zalău Fest. Parcarea complexului comercial, neîncăpătoare

Navo cover Navo cover

Concertul lui Dorian Popa din această seară de la Zalău Fest s-a bucurat de o mare reușită în rândul publicului. Parcarea de la Zalău Value Center a fost neîncăpătoare. Organizatorii estimează aproximativ 10.000 de persoane în public, în fața scenei unde a concertat Dorian Popa, cât și printre mesele cu exponate ale celor de la Produs de Cluj.

Dorian Popa a concertat de la ora 21.00 în parcarea complexului comercial, iar la finalul evenimentului acesta a stat pentru autografe, poze și discuții cu fanii.

Zalău Fest este un eveniment privat organizat de Value Center și Produs de Cluj. Festivitățile vor continua și mâine, 30 iulie, când pe scenă vor urca Shift, Ilinca & Gadjo Dilo și DJ Ionuț Mureșan. Duminică este ziua destinată folclorului, astfel că va avea loc un program artistic și folcloric susținut de către Aurora & Săndel Mihai, Ansamblul Artistic Profesionist „Porolissum” și Ansamblurile Folclorice „Meseșul Junior” și „Mugur Mugurel”.

Pe lângă acestea, sunt organizate tarabe cu diferite produse de vânzare, de la lavandă până la multe alte produse tradiționale. Primăria Municipiului Zalău și Consiliul Județean Sălaj au sprijint acest eveniment prin logistica pusă la dispoziția organizatorilor.

Distribuie articolul
Comentarii: 1

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  1. Ăștia nu mai au bani ! Prin București nu-i mai bagă nimeni in seama și vin in cătunul nostru , ca se uite lumea ca la urs! Rău am ajuns Doamne! Problema e ca vin pe banii nostrii!