FOTO. Investiții importante la Ștrandul din Zalău. Cum s-a schimbat locația în această vară

Navo cover Navo cover

Ștrandul Tineretului din Zalău a trecut la începutul acestui sezon estival printr-o serie de schimbări, iar noul administrator – Bogdan Ilieș – a făcut mai multe investiții importante la singura locație din oraș unde zălăunii se pot distra în aer liber, la apă.

Prima investiție importantă a vizat calitatea apei din bazine. Cele două bazine care sunt umplute au trecut printr-un proces de reabilitare, după sezonul rece, iar apa este filtrată și curățată zi de zi cu un robot special. Mai mult, în fiecare seară, la închiderea programului de funcționare apa este tratată astfel încât calitatea și curățenia să fie la standarde cât mai înalte posibil.

S-a schimbat mult și zona din jur. Vechea piscină privată cunoscută drept „Season Pool” a fost și ea regândită. Bazinul cu apă de aici este deschis acum public, dar destinat copiilor sub 14 ani pentru siguranța acestora.

Și accesul în incinctă a fost regândit. Pentru că la fiecare șezlong a fost montată și câte o mochetă pentru a se păstra curățenia în cel mai mic detaliu posibil, accesul la ștrand se face doar pe bază de rezervări și în limita locurilor disponibile. Totuși, deja în primele luni de vară sute de zălăuani au ales să se relaxeze la Ștrandul Tineretului, văzând modificările din acest an.

Rezervările pentru acces se pot face la numărul de telefon 0743220957 sau pe facebook la Ștrandul Tineretului Zalău, însă numărul de locuri este limitat. Accesul în ștrand este acum interzis copiilor sub 14 ani fără însoțitor, iar echipamentul adecvat pentru baie este obligatoriu.

Bogdan Ilieș, noul administrator al ștrandului a decis totuși să țină prețurile la un nivel modic, chiar dacă a investit în noua față a ștrandului multe resurse, atât ca timp, cât și financiar. Astfel, intrarea pentru o zi întreagă este 10 lei pentru copiii sub 7 ani, 15 lei pentru copiii până în 14 ani și 20 de lei pentru adulți. Prețurile cresc doar în weekend cu 5 lei, atunci când prețul pentru adult este 25 de lei, pentru copii între 7 și 14 ani este 20 de lei, iar pentru cei sub 7 ani este 15 lei. Pentru un șezlong cu umbrelă mai trebuie să achiți 5 lei.

„Am decis să las aceste prețuri modice pentru că acest ștrand este al zălăuanilor, un loc unde trebuie să se simtă bine, nu să cheltuie enorm de mulți bani pentru intrări. Eu cât pot încerc să mențin apa cât mai curată, am introdus și această idee cu rezervări pentru ca fiecare zălăuan care vine la ștrand să se poată bucura de facilitățile pe care le are aici, nu să  fie aglomerație. Scopul în sine e ca toată lumea care trece pragul ștrandului să se simtă bine. Nu cred că toată lumea își permite să plătească 50 sau 100 de lei pentru o zi la o pisicnă de lux, plus cheltuiala cu drumul și așa mai departe, de aceea am gândit acest preț modic”, ne spune Bogdan Ilieș, administratorul ștrandului.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.