Dacbarbar, restaurantul unde putem savura cei mai gustoși burgeri din Sălaj

Navo cover cover cover cover cover

Deschis de curând la intrare în orașul de pe malul Someșului, Jibou, Dacbarbar a ajuns să fie considerat locul unde putem savura cei mai gustoși burgeri din județul Sălaj.

Salajul liber Pub

Dacbarbar este singurul restaurant cu inspirație dacică din România. Restaurantul a fost deschis în această vară de Vlad Man, unul dintre stâlpii de temelie ai Asociației de Daci Ansamensi din Jibou.

Salajul liber Pub

Ingredientele pentru preparatele de la Dacbarbar sunt alese cu mult gust, iar burgerii serviți aici te fac să revii ori de câte ori ai ocazia. Gustările de la Dacbarbar sunt inspirate, la fel ca și decorul, din istoria dacilor, veche de peste două mii de ani.

Mesele sunt realizate din scuturi dacice, iar preparatele au denumiri cu origine antică.

Burgerii gustoși sunt disponibili pentru toate buzunarele. La 10 lei poți achiziționa Coson, un burger simplu cu carne de vită, iar pentru cinci lei în plus primești un burger Bendis, cu sosuri realizate cu mare atenție la detalii.

20 de lei este prețul unui burger Barbar, specialitatea bucătarului.

Cel mai nou produs lansat în bucătăria „barbarilor” este – Pui de Dac, burger cu carne de pui.

Restaurantul vă mai oferă și diferite sortimente de pizza inedite pentru piața din Sălaj, dar și aripioare și crocănele.

Dacbarbar este situat la intrarea în orașul Jibou dinspre Prodănești.

Cei curioși pot să-i contacteze pe „bucătarii barbari” și pe facebook, pe pagina Dacbarbar. 

Și pentru că suntem la început de an, cei de la Dacbarbar au o urare inedită pentru dvs: „Aho, aho copii și daci, stați puțin și hai mâncați! Langă noi v-alăturați și barbarul îl mâncați ! An nou fericit !”

 


***Acesta este un review by salajulliber.ro și reprezintă strict percepția noastră asupra locului, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării acestora aparțin exclusiv proprietarilor.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.