FOTO. Gest SUPERB, de 8 Martie, al unui tânăr din Zalău. A adus un zâmbet pe chipul femeilor aflate în suferință

Navo cover Navo cover

Tânărul zălăuan Bogdan Ilieș a fost astăzi protagonistul unui gest de mare omenie. Acesta și-a luat inima în dinți și a încercat să facă fericite, măcar pentru o clipă, femeile pentru care 8 Martie a fost puțin mai norocos. Astfel, acesta a împărțit câte o floare, un mărțișor și o vorbă bună, un gând de sănătate femeilor internate la Policlinica Salvosan Ciobanca din Zalău.

Tânărul zălăuan a vizitat centrul de internări de la Salvosan Ciobanca, unde a reușit să facă fericite peste 50 de femei, majoritatea trecute bine de 80 de ani. Tânărul a primit sprijinul doctorului Petru Ciobanca și a întregii echipe de la Salvosan pentru a putea face acest gest de mare omenie, dar și a echipei de la Deluxe Codea Flor. Astfel, înainte de a intra în unitatea spitalicească, acesta a fost testat împotriva coronavirus, iar în interior a păstrat toate normele sanitare aflate în vigoare.

Peste 50 de femei sunt internate în Policlinica Salvosan Ciobanca. Acestea s-au bucurat de florile și gândul bun primit, unele fiind chiar cu lacrimi în ochi, mărturisind că pentru ele doctorul Petru Ciobanca este cel care reușește să le facă să deschidă în continuare ochii.

„Despre serviciile pe care le oferim la Salvosan Ciobanca puteți trage dumneavoastră concluzii după această vizită aici. Noi încercăm să oferim cele mai bune condiții atât pentru pacienți, cât și pentru personal, Salvosan Ciobanca fiind o echipă care se luptă pentru fiecare pacient în parte. Mă bucur de gestul tânărului Bogdan Ilieș care ați văzut că a destins atmosfera, iar florile și gândurile bune ale acestuia au fost foarte bine primite. Noi suntem deschiși să prezentăm Policlinica pentru că nu avem nimic de ascuns cu situația din interior”, ne-a declarat doctorul Petru Ciobanca.

La Policlinica Salvosan Ciobanca tânărul Bogdan Ilieș a întâlnit inclusiv femei care anul acesta au împlinit 96 de ani, din toate categoriile sociale, inclusiv foști dascăli. Una dintre acestea, fost profesor în Șimleu Silvaniei, a ținut chiar să recite o poezie dedicată zilei de 8 Martie în fața echipei Salvosan Ciobanca.

Tânărul Bogdan Ilieș nu este la prima acțiune de acest fel. Și anul trecut a sărbătorit ziua de 8 Martie în aceeași manieră. Mai mult, la Complexul Vegas pe care acesta îl deține în Zalău a avut cazate mai multe grupuri de refugiați din Ucraina.

„Sincer? Mi-au dat și mie lacrimile când le-am văzut pe aceste doamne care se luptă pentru fiecare zi și au credința și speranța că mâine va fi mai bine. Mă bucur că am putut să le aduc un zâmbet pe chip și să le ofer o vorbă bună. Am auzit numeroase povești de viață și am întâlnit chiar și femei în vârstă de 96 de ani care se bucură că mai pot aniversa odată ziua de 8 Martie”, ne-a declarat și tânărul Bogdan Ilieș.

Distribuie articolul
Comentarii: 0

Adresa de e-mail nu va fi publică. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.